Iğdır Valisi Alpman görevine başladı

Vali Alpman:- "Bu hizmetimin sonunda buradan alnımın ve yüzümün akıyla ayrılmayı umut ediyorum. Herkesi kucaklayarak güzel bir çalışma ortamı yaratacağımıza inanıyorum"

IĞDIR (AA) - İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle Iğdır Valiliğine atanan Ahmet Turgay Alpman, görevine başladı.

Alpman, valilik önünde kurum amirlerince düzenlenen karşılama programının ardından makamında "hayırlı olsun" dileklerini kabul etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Alpman, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Iğdır'ın Türkiye'nin Orta Asya ve Türk cumhuriyetlerine kapısı olduğunu, bu yüzden büyük önem arz ettiğini söyledi.

Bu göreve layık görülmesinden dolayı mutluluk duyduğunu, görevi süresince başarılı çalışmalara imza atmayı planladığını belirten Akman, şunları kaydetti:

"Iğdır'a ve memleketimize hizmet etmekten dolayı büyük bir şeref duyuyorum. Bu hizmetimin sonunda buradan alnımın ve yüzümün akıyla ayrılmayı umut ediyorum. Sizlerle birlikte, hepimiz, herkesi kucaklayarak güzel bir çalışma ortamı yaratacağımıza inanıyorum. Bu çalışmaların sonucunda Iğdır, umarım daha güzel yerlere gelir.

Bizler de bundan memnuniyet duyarız."

AA

Gündem Haberleri

Cuma hutbesine Türk bayrağı asılsın önerisi gündem oldu
2026’da Bedelli Yapacaklar Dikkat! Celp ve Birlik Yerleri Belli Oldu
Usta Tiyatrocu Haldun Dormen 97 Yaşında Hayatını Kaybetti
DENİZ ALDIĞINI GERİ VERDİ
PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ