İGA'dan su baskını açıklaması

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ: - "İstanbul'da en fazla yağışın (24 saatte toplam 80,6 mm) düştüğü bölgemizde, Akpınar ve İGA ana yerleşkemizin sadece otopark alanları olumsuz etkilenmiştir"- "Su baskınının yaşandığı bölge ile İstanbul Havalimanı'nın termina

İSTANBUL (AA) - İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den (İstanbul Havalimanı) yapılan açıklamada, şiddetli yağışın Arnavutköy ilçesinde bulunan Akpınar ile İGA ana yerleşkesindeki otopark alanını olumsuz etkilediği bildirildi.

Açıklamada, kentte en fazla yağışın Arnavutköy'e düştüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da en fazla yağışın (24 saatte toplam 80,6 mm) düştüğü bölgemizde, yağıştan dolayı Akpınar ve İGA ana yerleşkemizin sadece otopark alanları olumsuz etkilenmiştir. Su baskını sonrasında İSKİ ve İGA yetkilileri tahliye işlemlerini ivedilikle başlatmış ve şu saat itibarıyla tamamlanmıştır. İşçilerin yatakhanelerinde ise herhangi bir su baskını gerçekleşmemiştir. Akpınar yerleşkemiz, İstanbul Havalimanı'na 9 kilometre, İGA ana yerleşkeye ise 6 kilometre mesafede bulunmaktadır. Su baskınının yaşandığı bölge ile İstanbul Havalimanı'nın terminal binası ve apron bölgesinin herhangi bir ilişkisi yoktur. İstanbul Havalimanı'ndaki seferler aksamadan başarılı bir şekilde gerçekleşmektedir."

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı