İDO'dan yılbaşına özel seferler

İDO, yılbaşı nedeniyle oluşabilecek araç ve yolcu yoğunluğunu karşılamak için sefer sayısını artırdı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yılbaşı nedeniyle oluşabilecek araç ve yolcu yoğunluğunu karşılamak için özel seferler düzenleyecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, yolcuların konforlu, güvenli ve hızlı ulaşımı için tatil günlerine özel seferler koyan İDO, yılbaşına özel seferler planladı.

İDO'nun dış hatlarındaki hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerini kapsayan yılbaşı tarifesi şöyle:

"30 Aralık Cuma 19.15/19.45 Bostancı-Yenikapı/Bandırma Deniz Otobüsü, 19.30/19.50 Kadıköy-Yenikapı/Bursa Deniz Otobüsü ile 1 Ocak Pazar 15.30 Yenikapı-Bursa Hızlı Feribot, 15.15 Bursa-Yenikapı Hızlı Feribot, 23.45 Yenikapı-Yalova Ferrycat, 23.45 Yalova-Yenikapı Ferrycat, 17.30 Bandırma/Yenikapı-Bostancı Ferrycat, 19.00 Bursa/Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü."

AA

Gündem Haberleri

ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI
Torunları için biriktirdiği 2 milyonunu dolandırıcılara kaptırdı
"AİLEMDEN GİZLİ İBADET ETTİM"
Altyapıda rekor kırıp çöpte dibi gördüler