İçişleri Bakanlığından "Halk Özel Hareketi Derneği" hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanlığı: - "Bakanlığımıza ulaşan bilgilerden, adı geçen dernekten farklı olarak (Halk Özel Harekatı Derneği) resmi olarak kurulmayan ve kayıtlarımızda da yer almayan 'Halk Özel Hareketi Derneği' adı ile internet üzerinden yayın yapan bir başka

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanlığından, "Halk Özel Harekatı Derneği" dışında "Halk Özel Hareketi Derneği" adıyla internet üzerinden yayın yapan oluşum hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, son günlerde hukuk dışı oluşum yapılanma ve faaliyetlerde bulunduğu yolunda basında haberlere konu olan "Halk Özel Harekatı Derneği" hakkında İçişleri Bakanlığının ilgili mevzuatı gereğince gerekli inceleme ve araştırmaların yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bakanlığımıza ulaşan bilgilerden adı geçen dernekten farklı olarak resmi olarak kurulmayan ve kayıtlarımızda da yer almayan 'Halk Özel Hareketi Derneği' adı ile internet üzerinden yayın yapan bir başka oluşum hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olup, konu ilgili merciler nezdinde takip edilmektedir."

AA

Gündem Haberleri

MSB Personel Alımı Başladı: Sözleşmeli Er ve Uzman Erbaş Başvurusu
Doruk Madencilik işçileri şirket önünde eylem başlattı
81 İLDE AİLE KAMPI BAŞLIYOR
Elektrik Faturasında Emsal Karar: Usulsüz Tarifeye Yargı Engeli
NÜFUS YAPISI YAKINDAN İZLENECEK