İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Altınok Silopi'de

Altınok:"Vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum"

ŞIRNAK (AA) - İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, "Vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Altınok, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Jandarma Genel Komutanlığı Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Polis Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy ve Şırnak Valisi Ali İhsan Su ile Silopi ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Savaş Konak'tan çalışmaları hakkında bilgi.

Kaymakamlık çıkışında gazetecilere açıklama yapan Selami Altınok, yapılması gereken işler konusunda durum değerlendirmesi yaptıklarını belirtti.

Altınok, şunları kaydetti:

"Özellikle Şırnak ilimizi, Emniyet Genel Müdürümüz ve Jandarma Genel Komutanlığımızın değerli mensuplarıyla beraber Sayın Valimiz ve kaymakamlarımızı ziyaret ettik. Yapılması gereken işler noktasında durum değerlendirmesinde bulunduk. Valimiz başta olmak üzere bu mücadelede görev alan güvenlik kuvvetlerimize, diğer kamu görevlilerimize bu anlamda da vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenliği sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmaları olmuş, bundan sonra devam eden çalışmalar noktasında da yine iş birliğimizi hep beraber milletin bekası adına devam ettireceğiz."

Müsteşar Altınok ve beraberindeki heyet, bazı güvenlik noktalarında incelemede bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE