İçişleri Bakanı Soylu'nun kabulü

İçişleri Bakanı Soylu, Avrupa Komisyonu Ulaştırmadan Sorumlu Komiseri Bulc ve beraberindeki heyeti kabul etti

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Komisyonunun Ulaştırmadan Sorumlu Komiseri Violeta Bulc ve beraberindeki heyeti kabul etti.

İçişleri Bakanı Soylu, Bulc ve beraberindeki heyeti Bakanlık girişinde karşıladı.

Soylu'nun makam odasında gerçekleşen görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Görüşmede, yol ve trafik güvenliği, "Trafikte Yüzde 100 Yaşam Projesi" ve Türkiye'nin Avrupa Trafik Polisleri Ağına (TISPOL) başvurusu konularının ele alındığı belirtildi.

Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanvekili Özkan Demirel, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Planlama ve Destek Dairesi Başkanı Mehmet Yavuz, Trafik Araştırma Merkezi Müdürü Uğur Köse ve AB Uzman Yardımcısı Halil Ceyhun Üstündağ da görüşmede hazır bulundu.

AA

Gündem Haberleri

TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor