İçişleri Bakanı Soylu, Mardin'de

Bakan Süleyman Soylu, Mardin Valiliğini ziyaret etti

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı ziyaret etti.

Bakan Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile Mardin'e geldi.

Bakan Soylu'yu Mardin Havaalimanı'nda Vali Mustafa Yaman, terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit olan Mardin'in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün yerine atanan Kaymakam Hakan Kafkas ile AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı karşıladı.

Polis tören mangasını "Kahraman polis hayırlı sabahlar" diyerek selamlayan Soylu, bir otelde kahvaltı yaptı.

Daha sonra Mardin Valiliğine geçen Bakan Soylu, Vali Mustafa Yaman'ı ziyaretinin ardından burada basına kapalı düzenlenen toplantıya katıldı.

AA

Gündem Haberleri

DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı
BAKANLIK'TAN ÇEKİRGE AÇIKLAMASI