İçişleri Bakanı Soylu, Gaziantep'te

Bakan Soylu, Gaziantep'te gerçekleştirilen ve 10 ili kapsayan "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"na başkanlık yaptı

GAZİANTEP (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'te düzenlenen ve 10 ili kapsayan "Halk Oylaması Bölge Güvenlik Toplantısı"na katıldı.

Bakan Soylu'nun başkanlığında bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral Bülent Olcay ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya katıldı.

Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin, Osmaniye ve Şanlıurfa valileri, il emniyet müdürleriyle il jandarma komutanlarının da hazır bulunduğu toplantıda, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumdaki güvenlik konuları görüşülüyor.

Gazetecilerin toplantı öncesinde görüntü almalarına izin verilen buluşma, basına kapalı devam ediyor.

AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı