İçişleri Bakanı Soylu:

- "Güvenlik kuvvetlerimiz işlerini hem gereği gibi hem de sorumlulukla gerçekleştirmektedir. Operasyonlar aynı ciddiyetle devam ediyor"

TRABZON (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz işlerini hem gereği gibi hem de sorumlulukla gerçekleştirmektedir. Operasyonlar aynı ciddiyetle devam ediyor." dedi.

Soylu, Kamu Denetçiliği Kurumunca düzenlenen "Ombusmanlık, Dostane Çözüm ve Trabzon Uygulamaları Toplantısı"na katılmak üzere Trabzon'a geldi.

Bakan Soylu'yu Trabzon Havalimanı'nda Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve diğer ilgililer karşıladı.

Havalimanı VIP çıkışında bir gazetecinin, "Giresun'da yakalanan teröristin Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden biri olduğu söyleniyor. Doğru mu?" sorusu üzerine Soylu, "Güvenlik kuvvetlerimiz işlerini hem gereği gibi hem de sorumlulukla gerçekleştirmektedir. Operasyonlar aynı ciddiyetle devam ediyor." yanıtını verdi.


AA

Gündem Haberleri

BU TABELAYI GÖRÜNCE SAKIN YOLA GİRMEYİN
Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor
İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi