İçişleri Bakanı Ala, AP heyetini kabul etti

Bakan Ala, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Brok ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Piri'yi kabul etti- Görüşmede, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye destek, dayanışma ve terörle mücadele konuları ele alındı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Parlamentosu (AP) Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ve AP Türkiye Raportörü Kati Piri'yi kabul etti.

Bakan Ala, Brok ve Piri'nin de yer aldığı AP heyetini, makam girişinde karşıladı. Heyetler arası görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak gerçekleşti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye destek, dayanışma ve terörle mücadele konularının ele alındığı görüşmeye, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz de katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Deprem konutlarında yüzde 78, iş yerlerinde yüzde 48 indirim
Hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı
9 Yaşındaki Çocuk 3 Bin Kişiye Hutbe Okudu!
Tatbikat için canlı canlı tabuta girdi
Cam atıklar böyle sanata dönüştü