İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Erciş’te

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Van'ın Erciş ilçesinde seçim güvenliği toplantısına katıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Van'ın Erciş ilçesinde seçim güvenliği toplantısına katıldı.

Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy başkanlığında Erciş Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Van Valisi Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Ahmet Tozlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Erciş Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüseyin Türker, ilçe emniyet müdürleri ve jandarma komutanları katıldı.

Seçim güvenliği ile ilgili yapılan toplantı ve yaklaşık 40 dakika süren toplantının ardından Bakan Yardımcısı Ersoy ilçeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Afyon'da 'Köksal' depremi! Yönetim görevden alındı
SIR PERDESİ ARALANIYOR
EV SAHİPLERİ DİKKAT
Türkiye ve Cezayir Arasında Stratejik Hamle: 14 Yeni İmza!
Rojin Kabaiş Dosyasında Kritik Gelişme: O Telefon Çin’e Gidiyor!