İBB Şehir Tiyatroları "Geç Kalanlar" oyununu sahneleyecek

Defne Gürmen, Elçin Atamgüç, Vildan Gürelman ve Zafer Kırşan'ın rol aldığı oyun iki perdeden oluşuyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, "Geç Kalanlar" oyunuyla 17 Şubat'ta Kadıköy'de seyirci karşısına çıkacak.

Pervin Ünalp'ın yazıp Nihat Alptekin'in yönettiği oyun, Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi'nde oynayacak.

Defne Gürmen, Elçin Atamgüç, Vildan Gürelman ve Zafer Kırşan'ın rol aldığı iki perdeden oluşan 110 dakikalık oyunun konusu ise şöyle:

"Zamanın geri alınamayışı ile belki ilk kez o gece bu kadar acı biçimde yüzleşen bir çiftin hikayesini, pişmanlıkları, yaşayamadıkları, söyleyemedikleri üzerinden anlatan oyun, izleyiciyi geç kalmış bir yüzleşmeyle karşı karşıya getiriyor."

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi