Huzurevi sakinlerinin sinema keyfi

Niğde'de, yaşları 65 ila 75 arasında değişen huzurevi sakinleri için sinema etkinliği düzenlendi

NİĞDE (AA) - Niğde'de, yaşları 65 ila 75 arasında değişen huzurevi sakinleri, sinemada film izlemenin heyecanını yaşadı.

Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden bir grup,18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir sinemanın yaşlılar için ücretsiz film gösterimine katıldı.

Sinemaya gelen yaşlılar, görevlilerin yardımıyla salona yerleştirildi. Recep İvedik 5'i izleyen huzurevi sakinleri, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Huzurevinde görevli beden eğitimi öğretmeni Gönül Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yaşlılar Haftası dolayısıyla sinema etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Huzurevi sakinlerinden 65 yaşındaki Ahmet Akoğlu ise "Etkinlik için sinemaya geldik. Ben Niğdeliyim ama ilk defa bu sinemadan içeri girmiş oluyorum. Sinemayı hep dışarıdan görüp geçiyorduk. Heyecanlıyız." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti