Huzur Sokağı'nda Feyza türban taktı

ATV ekranlarında yayınlanan dizide Feyza karekterini canlandıran Demiratar rüyada da olsa başörtüsü taktı

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen ve ATV'de yayınlanan dizide Feyza karakterini canlandıran Selin Demiratar ilk kez türban taktı.

YİNE ÇOK KONUŞULACAK

Dizinin yayınlanan son fragmanında Feyza kapanmış ve beyaz bir gelinlikle nikah masasına oturuyor. Türkiye'nin önde gelen dizi kanallarından biri olan ATV'de ilk kez türbanlı karakterler canlandırılırken ünlü oyuncu Selin Demiratar'ın türban taktığı sahne çok konuşulacak.

KENDİ İSTEĞİYLE ÖRTÜNECEK

Ancak diziyle ilgili bir spoiler verelim. Bilal, hemen hemen her dizide olduğu gibi izleyicinin ağzını açık bırakan sahneler rüya sahnesi. Ancan dizinin ilerleyen bölümlerinde Feyza karakteri kitaba göre kendi isteğiyle başını örtecek.

Medya Haberleri

Barış Murat Yağcı, Survivor dönüşü gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Raun gözaltına alındı
Acun Medya yöneticisi Esat Yontunç havalimanında gözaltına alındı
Fazıl Tunç’un sağlık durumunda değişiklik yok! Kardeşinden yeni açıklama
Oktay Kaynarca suçlamaları reddetti