Halkın huzur ve güvenliğine yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğünce sürdürülen “Huzur Operasyonları” aralıksız devam ediyor.
Halkın huzur ve güvenliği için önceki gece ilçemiz genelinde başlatılan operasyonlarda park ve bahçeler, kıraathaneler, içkili yerler ve internet cafelerde kimlik kontrolleri yapıldı.
Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığını Söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Adem Başarır, halkın huzur ve güvenliğini tehdit edecek suç unsurlarına kesinlikle taviz verilmeyeceğini kaydetti.
Başarır, operasyonların devam edeceğinin sinyallerini de vererek, “Ereğli halkının huzur ve güvenliği bizlere emanet. Bu emaneti korumak için kanunların bizlere sağladığı olanaklar çerçevesinde görevimizi icra edeceğiz. Hiç kimse Ereğli’de sağlanan huzur ortamını bozmaya çalışmasın. Operasyonlarımız aralıksız devam edecektir” dedi.
Başarır operasyonlarda vatandaşların kendilerine büyük yardımlarda bulunduklarına da dikkat çekerek “Ereğli halkının gösterdiği duyarlı yaklaşımlara da teşekkür ediyorum” dedi. Onların bizlere verdiği destekle bizlerin de işleri kolaylaşıyor diyen Başarır, “Bu destek sayesinde huzursuzluk çıkaranların kökü kazınacaktır” dedi.
Huzur operasyonlarını değerlendiren vatandaşlar da; “Emniyet Güçlerimizin her zaman yanındayız. Onlar bizlerin huzur ve güvenliği için çalışırken onlara gerekli desteği vermek bizlerin vatandaşlık görevidir. Yapmış oldukları bu titiz çalışma için kendilerine teşekkür ediyor, başarıları çalışmalar diliyoruz” dediler.Cuma Ali Koçak-Ereğli