Hüyük’te okul servisleri denetlendi

Konya'nın Hüyük ilçesinde taşımalı eğitimde faaliyet gösteren okul servis araçları denetime tabi tutuldu.

İlçede taşımalı eğitim yapan servis araçları İlçe Emniyet Müdürlüğü ve denetim komisyonu tarafından kontrol edilerek denetlendi.

Hüyük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevin Coşkun'un da eşlik ettiği Hüyük ilçe denetim komisyonu tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ilgili yönetmelik ve kılavuzlar doğrultusunda araçlardaki teknik donanım, temizlik ve hijyen açısından eksiklikler olup olmadığına dair kontroller gerçekleştirildi.

Denetimlerde servis araçlarının ruhsat, sigorta, araç içi güvenlik önlemleri ile sürücülerin gerekli olan belgeleri de kontrol edildi. Sürücülere trafik kurallarına uymaları ve hız sınırlarına dikkat etmeleri gerektiği uyarıları yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

229 KİLOMETREYE 21 YIL
ÇİFTÇİNİN DOMUZ ÇİLESİ
18 BRANŞTA AYNI ANDA EĞİTİM
Tohumda Ar-Ge Devrimi: MEVKA’dan Konya ve Karaman’a 135 Milyon TL
AÇLIKTAN ÖLMEK ÜZEREYDİ