Hülya Avşar: Başbakan'ı kendime benzetiyorum

Hülya Avşar çok konuşulacak bir ifade kullandı: “Bana kızanlar olacak biliyorum ama Başbakan'ı kendime çok benzetiyorum”

NTV'de Gülay Afşar'ın sorularını yanıtlayan sanatçı Hülya Avşar, sanattan siyasete birçok konuda açıklamalarda bulundu.

"BAŞBAKAN OLSAM DAN DUN GİRERDİM"

"Ben başbakan olsam dan dun girerdim, ortada olmayı sevmiyorum" diyen Avşar Kızı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı sert çıkışlarla ilgili olarak da kendisi ile örtüştüğünü ifade etti.

ERDOĞAN'I KENDİNE BENZETTİ

Erdoğan'ın zaman zaman yaptığı bu sert çıkışları takdirle izlediğini kaydeden Avşar, hayat felsefelerinin Başbakan'la benzediğini söyledi. Başbakan'ın bazen kendini sevenleri de kızdıran açıklamalar yaptığını belirten Hülya Avşar, "Ben bu durumlarda Sayın Erdoğan'a kızmıyorum, çünkü ben de olaylara öyle bakıyorum" dedi.

AÇLIK GREVLERİNİN BU NOKTAYA GELECEĞİNİ BİLİYORDUM

Hülya Avşar cezaevlerinde sona erdirilen açlık grevleriyle ilgili olarak da "Bu duruma geleceğini biliyordum. Sanıyorum Başbakan da ölüm olmadan grevlerin sona ereceğini biliyordu. Bu yüzden açlık grevlerini şov diye tanımladı" ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde