Hudut kartalları kaçağa geçit vermiyor! Kaçak silah patlayıcı sigara ve uyuşturucu yakalandı

Hudut kartallarının Hatay, Kilis, Şanlıurfa ve Van hudut hatlarında yapılan arama-tarama faaliyetlerinde kaçak silah, sigara, uyuşturucu ve malzemeler ile 3-4 kilogram ağırlığında patlayıcı ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı hudut kartallarının, Hatay, Kilis, Şanlıurfa ve Van hudut hatlarında yaptığı arama-tarama faaliyetlerinde kaçak silah, sigara, uyuşturucu ve malzemeler ile 3-4 kilogram ağırlığında patlayıcı ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Hudut kartallarımız, sınırlarımızın güvenliği için keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz olarak sürdürüyor.

Hatay, Kilis, Şanlıurfa ve Van hudut hatlarında yapılan arama-tarama faaliyetlerinde 9 adet tabanca, 22 bin 100 gram metamfetamin, 13 bin 887 paket sigara, 7 bin 850 gram kubar esrar, 7 bin 983 adet uyuşturucu hap, 3-4 kilogram ağırlığında pil ve cep telefonu ile desteklenmiş iki parça halinde patlayıcı ele geçirildi" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ramazan Avuşmak tahliye edildi
Yeni görüntüler davanın seyrini değiştirecek mi? Aleyna Kalaycıoğlu, İzzet Yıldızhan tutuklandı
ÜNLÜ İSİM KOMŞU 11 YAŞINDAKİ KIZININ ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ
Tapu olayında yeni ifade! Sadece 4 kayıt gördüm dedi
Ünlü isimler gözaltında Fikret Orman, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Hande Erçel, Didem Soydan...