Hudut kartalları göz açtırmıyor! 3'ü FETÖ 2'si Kırmızı Bültenle aranan DEAŞ'lı 10 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den yurda geçmeye çalışan 10 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün FETÖ, 2'sinin Kırmızı Bülten ile aranan DEAŞ mensubu olduğu belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)'den yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz hudutlarda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün FETÖ, 2'sinin Kırmızı Bülten ile aranan DEAŞ mensubu olduğu belirlendi" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Araç alev aldı, araçtaki kız çocuğu yaralandı
Hastanede kaybolan çocuk 1 kilometre uzakta bulundu
İnşaat işçisi arkadaşların kavgası kanlı bitti
CHP Genel Başkanı Özel hakkında soruşturma başlatıldı
El freni çekilmeyen araç can aldı: Sürücü tutuklandı