Hollanda'daki diplomatik skandal

İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson:- "Bence son derece üzücü. Her iki ülke de NATO ülkesi ve bizim büyük dostlarımız"- "Mevkidaşım Mevlüt Çavuşoğlu, şimdi beni aradı. Kendisine çok net bir şekilde eğer gelip benimle öğle yemeği yemek isterse kendisini dur

LONDRA (AA) - İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Hollanda'daki diplomatik skandala ilişkin, "Bence son derece üzücü. Her iki ülke de NATO ülkesi ve bizim büyük dostlarımız." dedi.

ITV'de gazeteci Robert Peston'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Johnson, Hollanda'daki diplomatik skandalla ilgili de değerlendirmede bulundu.

Johnson, "Bence son derece üzücü. Her iki ülke de NATO ülkesi ve bizim büyük dostlarımız. Mevkidaşım Mevlüt Çavuşoğlu, şimdi beni aradı. Kendisine çok net bir şekilde eğer gelip benimle öğle yemeği yemek isterse kendisini durduracak hiçbir şeyin olmadığını söyledim fakat tabii biz bunun iki ülkenin arasında mümkün olan en kısa zamanda çözülmesini umuyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE