Hocalı katliamının 24. yılı

Başbakan Davutoğlu:- "Tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybeden Azeri kardeşlerimize rahmet diliyorum. 1 millet 2 dövlət can Azərbaycan'ın kədəri kədərimiz, sevinci sevincimizdir"

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybeden Azerilere rahmet dileyerek, "1 millet 2 dövlət can Azərbaycan'ın kədəri kədərimiz, sevinci sevincimizdir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Hocalı katliamının 24. yılı dolayısıyla açıklamada bulundu.

Başbakan Davutoğlu, "Azeri kardeşlerimizle beraber bütün Türk halkının ve insanlığın yüreğini yakan Hocalı Katliamı'nın üzerinden 24 yıl geçti. Tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybeden Azeri kardeşlerimize rahmet diliyorum. 1 millet 2 dövlət can Azərbaycanın kədəri kədərimiz, sevinci sevincimizdir" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca, Davutoğlu, Hocalı katliamının 24. yılı dolayısıyla yaptığı paylaşımda, Azerice ifadelere de yer verdi.

AA

Gündem Haberleri

Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?
İBB Kumanyası Zehirlenmesinde İddianame Hazırlandı
Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi