Hırsızlık ve kapkaç şüphelisi 15 kişi eş zamanlı operasyonla yakalandı

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda hırsızlık ve kapkaç yaptıkları iddiasıyla 15 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda hırsızlık ve kapkaç yaptıkları iddiasıyla 15 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Suçla Sinerjik Mücadele Projesi" kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince farklı tarih ve adreslerde hırsızlık ve kapkaç yaptıkları belirlenen 15 şüpheli, eş zamanlı operasyonla tespit edilen adreslerde gözaltına alındı.

Şüphelilerden biri, polisin baskını sırasında minderlerin altına saklandı.

Şüpheliler, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilirken, zanlılardan birinin 12 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Öte yandan bazı şüphelilerin hırsızlık ve kapkaç yaptığı anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Polis otosuna çarpıp patlamış lastiklerle kaçtı, park halinde bulundu
Atlamak için surlara çıktı, ayağı kayınca düşüp yaralandı
Elindeki pompalı tüfekle belediye binasına ateş açtı
Meslek Fabrikası’nda Şafak Operasyonu: Cemil Tugay Fransa’dan Acil Dönüyor!
Araç kiralama şirketinde yangın çıktı, 15 araç alevlere teslim oldu