Hırsızlık şüphelisinin güvenlik kamerasına el hareketi “Pes” dedirtti

Eskişehir'de bir apartmana giren hırsızlık şüphelilerinden birinin güvenlik kamerasına yaptığı el hareketi "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Eskişehir'de bir apartmana giren hırsızlık şüphelilerinden birinin güvenlik kamerasına yaptığı el hareketi "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Edinilen bilgilere göre, Yıldıztepe Mahallesi'nde bir apartmana hırsızlık amacıyla 3 kadın girdi. Apartman kapısını açarak içeri giren kadın hırsızlar, güvenlik kamerası ile karşılaştı. Yüzleri açık olan kadınların rahat hareketleri dikkati çekti. Kadınlardan birisi, kendilerini kaydeden güvenlik kamerasına "el hareketi" çekerek içeri girdi. Daha sonra güvenlik kamerasını kontrol eden apartman sakinleri ise gördükleri manzara karşısında adeta şok oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kırmızı ışıkta geçince kazaya neden oldu
Sokak köpeğinden kaçmak isterken ağaca çarptı
YARDIM KUMBARASINDAKİ PARALARI ÇALDI
ÇUMRA'DA TIR DEHŞETİ
Ankara’da çocukları dilendiren 11 şüpheli yakalandı