Hırsızlık ihbarına gelen polislere pasta süprizi

Trabzon'da kuyumcu dükkanı sahipleri, Polis Haftası'nı kutlamak için sahte ihbarda bulunarak çağırdıkları polislerle pasta kesti

TRABZON (AA) - Trabzon'da esnaflar, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla "sahte ihbar"da bulunarak çağırdıkları polislere pasta ikram etti.

Kentin en yoğun bölgelerinden Kunduracılar Caddesi'ndeki dört farklı kuyumcudan hırsızlık ihbarı alan 155 polis imdat hattı, bölgeye resmi ve sivil olmak üzere yaklaşık 10 polis yönlendirdi.

İhbar üzerine kuyumcuların bulunduğu alana gelen polisler, esnafın pasta ve tatlı süpriziyle karşılaştı.

Sürprizin ardından polisler, esnaflarla pasta keserek 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.

Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, hafta nedeniyle düzenledikleri etkinlikle polislerin yanında olduklarını göstermek istediklerini belirterek, "Polislerimiz iyi ki varlar. Polislerimiz her daim hakkın, hukukun ve adaletin yanındalar. Türkiye'mizin korunması anlamında da mücadele vermektedirler. Kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.


AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi