Hırsızlık için kuyuya inen şahsı ip kopunca arkadaşları bırakıp kaçtı

İstanbul Arnavutköy’de metro çalışması için kazılan 25 metrelik kuyuda hırsızlık yapmaya çalışan bir kişi mahsur kaldı. Arkadaşları olay yerinden kaçarken, şahıs orman muhafızları tarafından kurtarıldı.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, metro hattı çalışmaları kapsamında kazılan yaklaşık 25 metre derinliğindeki kuyuda hırsızlık yapmaya çalışan bir kişi mahsur kaldı. Olay, İmrahor Mahallesi'nde ormanlık alanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kuyu içerisindeki değerli metal parçalarını çalmak için bölgeye gelen 3 kişiden biri, yanlarında getirdikleri ip yardımıyla kuyuya indi. Ancak ip kopunca şahıs kuyunun içinde mahsur kaldı. Panikleyen diğer iki kişi ise arkadaşlarını bırakıp olay yerinden kaçtı.

Orman yangınlarına karşı devriye gezen Orman Müdürlüğü’ne bağlı orman muhafızları, ormanlık alanda şüpheli bir traktör fark etti. Traktörün yakınında yapılan incelemede, kazı alanındaki kuyuda bir kişinin mahsur olduğu belirlendi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Kuyunun içine giren itfaiye ekipleri, mahsur kalan şahsı kurtardı. Gözaltına alınan kişinin M.T. isimli bir şahıs olduğu tespit edildi.

Sağlık kontrolü için Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne götürülen M.T., ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti