Hindistan'daki fırtına

Rajasthan, Madhya Pradeş, Gujarat, Bihar, Maharaştra ile Manipur eyaletlerinde şiddetli yağış, fırtına ve yıldırım isabet etmesi nedeniyle ölü sayısı 65'e çıktı

ANKARA (AA) - Hindistan'da etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve yıldırım isabet etmesi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 65'e yükseldi.

Ülke basınında yer alan haberde, Rajasthan, Madhya Pradeş, Gujarat, Bihar, Maharaştra ve Manipur eyaletlerinde şiddetli yağış, fırtına ve yıldırım isabet etmesi nedeniyle 18 kişinin daha yaşamını yitirdiği ve ölü sayısının 65'e çıktığı belirtildi.

Ulusal Afet Yönetim Merkezi, şiddetli fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı halkı uyardı.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, fırtınada hayatını kaybedenlerle ilgili büyük üzüntü duyduğunu dile getirmişti. Modi, durumun yakından takip edildiğini ifade etmişti.


Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti