Hindistan'da bonkör patron memnun kaldığı çalışanlarını ödüle boğuyor

Elmas ihracatı yapan bir şirketin sahibi, çalışanlarını ev, araba ve mücevherle ödüllendiriyor

ANKARA (AA) - Hindistan'da bir elmas tüccarı, son iki yılda çalışanlarına 8 milyon dolarlık araba, apartman dairesi ve mücevherat dağıttı. 

BBC'nin haberine göre merkezi Gujarat eyaletinde bulunan Hrişikeş ihracat şirketinin sahibi Savji Dholakia, 2012 yılından bu yana yüksek performans gösteren bin 216 çalışanını 491 araba, 525 parça mücevherat ve 200 apartman dairesiyle ödüllendirdi.

Ülkenin en ünlü elmas ihracatçılarından biri olan Dholakia, çalışanlarına gönderdiği mesajda, "Bu şirket sizin sayenizde kar etmektedir. Ancak çalışanlarımız mutlu olursa ilerleyebiliriz" dedi. 

Şirket çalışanlarından Nareşbhai Maini, geçen yıl bir araba, bu yıl da mücevher aldığını söyledi. Maini, hislerini "Yaşadığımız mutluluğu anlatmaya imkan yok. Geçen yıl daire ya da mücevherat alanlara bu yıl araba hediye edildi" diyerek dile getirdi. 

Toplam 7 bin 500 çalışanı olan şirketin ABD, Belçika ve Çin'de de ofisleri bulunuyor. 

Kültür Sanat Haberleri

Asırlık sur kalıntıları otların arasında kayboldu
3 bin yıllık Frig Vadisi yaz sezonunda ziyaretçi akınına uğruyor
Pursaklar’dan Konya’ya Uzanan Tarih Yolculuğu Başladı
ECDAT PARKI'NDA UNUTULMAZ GECE
Reha Bilir TYB Konya'da Açıkladı: Sanatta İki Kere İki Dört Etmez