"Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile şarkıcı Alişan, turizmci Saffet Emre Tonguç ve oyuncu Saruhan Hünel Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile şarkıcı Alişan, turizmci Saffet Emre Tonguç ve oyuncu Saruhan Hünel "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz" projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine ziyarette bulundu.

Halfeti Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ersoy ile beraberindeki heyeti, Belediye Başkanı Şeref Albayrak konuk etti.

Düzenlenen tekne turunda Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindekilere ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini tanıtan Albayrak, turizm alanında yaptıkları çalışmaları da anlattı.

Pervin Ersoy ise Türkiye'nin her bir şehrinin başlı başına bir kültürel miras ve hazine olduğunu vurgulayarak, "Binlerce yıllık geçmişi olan bu toplumun ileri gitmesine bu gibi projelerle hep birlikte destek olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Ersoy, misafirperverliğinden dolayı Albayrak'a teşekkür etti.


Kültür Sanat Haberleri

Füreya Koral’ın sanat yolculuğu Ankara’da anlatıldı
Arpaguş'tan Berat sözleri
KONYA SEMA'YLA VİYANA'YI FETHETTİ
Yumurta parasıyla yapılan 394 yıllık cami restorasyona alındı
TDK’den Şubat’a özel yazım uyarısı! Yanlışlar ekrana taşınıyor