Hentbolda milli mesai

- A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2019 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri grubunda Belçika ve Yunanistan ile yapacağı maçlar için 16 Ekim'de Eskişehir'de toplanacak


ANKARA (AA) - A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2019 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup'ta oynayacağı Belçika ve Yunanistan müsabakaları için 16 Ekim Pazartesi günü Eskişehir'de kampa girecek.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Türkiye, grupta Belçika, Hollanda ve Yunanistan ile eşleşti.

Milliler gruptaki ilk maçını 25 Ekim Çarşamba günü Belçika ile Eskişehir'deki Porsuk Spor Salonu'nda oynayacak. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

Türkiye grubundaki ikinci müsabakasını da 29 Ekim Pazar günü deplasmanda Yunanistan ile yapacak. Başkent Atina'daki karşılaşma TSİ 20.00'de oynanacak.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor