Hentbolda Antrenörlük Gelişim ve Lisans Yenileme Semineri

Türkiye Hentbol Federasyonunun düzenlediği seminerin ilk gününde 135 katılımcı yer aldı

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) tarafından düzenlenen Antrenörlük Gelişim ve Lisans Yenileme Semineri, Ankara'da başladı.

THF Spor Salonu’ndaki konferans salonunda gerçekleştirilen seminere 135 antrenör katılıyor. Her yıl en az 2 kez düzenlenecek seminerlerin en az birisine deplasmanlı lig antrenörlerinin katılması zorunlu tutuluyor. Katılmayan antrenörler liglerde görev alamayacak.

Gelişim seminerlerinin ilkinde Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Lektörleri Peter Kovacs, Milan Petronijevic, Wolfgang Pollany ve Nenad Sostaric eğitici olarak görev alacak.

Seminere THF Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, Eğitim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Murat Bilge, Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun ve çok sayıda antrenör katıldı.

Prof. Dr. Sedat Muratlı'nın dersi ile başlayan seminer, 2 Temmuz Pazar günü sona erecek.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak