Hentbolcular Bulgaristan'da turnuvaya katılacak

IHF Challenge Trophy Turnuvası'nda Türkiye A Grubu'nda Kosova, Arnavutluk ve İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak


ANKARA (AA) - A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası ana eleme gruplarına katılabilmek için Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) Challenge Trophy Turnuvası'nda mücadele edecek.

Turnuva, 12-18 Haziran tarihlerinde Bulgaristan'ın Gabrovo ve Veliko Tarnano kentlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye, A Grubu'nda Kosova, Arnavutluk ve İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Organizasyonda 4 grupta 16 takım mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak ilk tur müsabakaları sonucunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz şekilde eşleşecek.

Müsabakalar sonucunda 3 takım, 2020 Avrupa Şampiyonası ana eleme gruplarında mücadele etme hakkı kazanacak.


AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor