Hentbol: Kadınlar EHF Kupası

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal:- "Turu geçmek için çalışacağız"

ANTALYA (AA) - Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen Kadınlar EHF Kupası'nda Litvanya temsilcisi ACME-Zalgiris Kaunas ile eşleşen Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, turu geçmek istediklerini bildirdi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011 ve 2012'de Challenge Kupası'nda final oynadıklarını belirterek, geçen sene ise EHF Kupası'nda yarı final oynadıklarını hatırlattı.

Kupaya birinci ön eleme turundan başlayacaklarını anımsatan Ünsal, ilk maçı 10-11 Eylül'de deplasmanda, rövanşı ise 17-18 Eylül'de sahalarında oynayacaklarını kaydetti.

Ünsal, "Kadromuzu henüz netleştirmedik. Kadro kurma konusunda 24 Temmuz'da çalışmalara başlayacağız. Turu geçmek için çalışacağız." diye konuştu.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor