Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Kastamonu Belediyespor, 1907 Kanaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, 14 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı 1907 Kanaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yapılan antrenmanda oyuncular ağırlık çalıştı.

Antrenör Osman Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın Süper Lig'de dereceye girmesi için yoğun çalıştıklarını söyledi.

Bunun için iki hedef koyduklarını ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Bunlardan bir tanesi oynayacağımız 1907 Kanaryaspor ve Bursagücü Gençlikspor maçlarından 4 puan almak. Daha sonra Trabzon’da yapılacak Türkiye 2. ayağında zor gruptan çıkmak. Dolayısıyla Türkiye liglerindeki iddiamız devam ederken, bir taraftan Türkiye kupasında da devam etmek istiyoruz. Bu kapsamda günlük çift antrenman yapıyoruz. Şu an ağırlık çalışıyoruz, akşam maç yapacağız."

Kalyoncu, pazar günü yapacakları tek antrenmanla 1907 Kanaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor