"Hedeflerinde Cumhurbaşkanımız var"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun:- "Bugün Neo-Haçlıların, Neo-Nazilerin ve Neo-Siyonistlerin hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Ne ölüm tehdidi ne başka bir şey Cumhurbaşkanımızı yolundan çevirir"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Bugün Neo-Haçlıların, Neo-Nazilerin ve Neo-Siyonistlerin hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Ne ölüm tehdidi ne başka bir şey Cumhurbaşkanımızı yolundan çevirir." ifadelerini kullandı.

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Bugün Neo-Haçlıların, Neo-Nazilerin ve Neo-Siyonistlerin hedefinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. El birliğiyle Cumhurbaşkanımızı yolundan çevirmek için çalışıyorlar. Her yola başvuruyorlar. Ne ölüm tehdidi ne başka bir şey Cumhurbaşkanımızı yolundan çevirir. Nokta."

Politika Haberleri

Bakan Uraloğlu'ndan vurulan tanker açıklaması
NATO KARARGAHI TÜRKİYE'YE Mİ KURULACAK?
ÖZGÜR ÖZEL'DEN ÖNERİ VE KINAMA
İRAN'DAN TÜRKİYE MESAJI
Muhsin Yazıcıoğlu, kabri başında anıldı