"Hedefimiz 3-4 maç peş peşe kazanmak"

Evkur Yeni Malatyaspor futbolcusu Pereira:"Eleme usulü kupa maçları oynamıyoruz. Üst üste maçlar kazanmamız gerektiğini düşünüyorum "


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un Fransız sağ kanat oyuncusu Micheal Pereira, ligde üst üste maçlar kazanmak istediklerini söyledi.

Pereira, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

İstanbul'da oynamak yerine Malatya'da mücadele etmek istediklerini ancak sahalarının zemininin çok kötü olduğunu aktaran Pereira, bu sebeple kendilerinden daha zayıf takımlara karşı bile oyun kurmakta zorlandıklarını ifade etti.

Liderliği almak için çok çalıştıklarını ve bunu başardıklarını kaydeden Fransız futbolcu, "Şimdi hedefimiz 3-4 maç peş peşe kazanmak. Rakiplerimizin zor kazandığını görüyoruz. Eleme usulü kupa maçları oynamıyoruz. Üst üste maçlar kazanmamız gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.


- "Takımın başarısını düşünüyorum"


Takımın yeni transferi forvet oyuncusu Jonathan Serge Folly Ayite de ilk maçının kendisi için kusursuz geçtiğini dile getirdi.

İyi oyuncuları bulunan hedefe kitlenmiş bir takıma geldiğini belirten Ayite, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezonda Alanyaspor'dayken Malatya’ya gelmiştim. Malatya stadında çok iyi bir atmosfer vardı bunu hiç unutmuyorum. Böyle iyi sonuçlar almaya devam edersek, taraftar sayımızın da artacağına inanıyorum. Öncelikli olarak golü değil, takımın başarısını düşünüyorum. Şampiyonluk yolunda takımıma yardımcı olmak istiyorum. Golleri de atarsam, bu hem benim hem de herkesin hoşuna gidecektir."

AA

Spor Haberleri

Ne İsmail Kartal ne Aykut Kocaman! O isim başkan olursa teknik direktör kovulan isim olacak
Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Aziz Yıldırım Dönüyor! Fenerbahçe’de Kartlar Yeniden Karılıyor
SERGEN YALÇIN'DAN İSTİFA SİNYALİ