HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın muayenesi tamamlandı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde muayene edilen Demirtaş, daha sonra tutuklu bulunduğu cezaevine götürüldü

EDİRNE (AA) - Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hastanedeki muayenesi tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, talebi üzerine muayenesi için yoğun güvenlik önlemi altında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine getirilen ve hükümlülerin girdiği kapıdan binaya alınan Demirtaş, kardiyoloji servisine çıkarıldı.

Demirtaş, hastanede yaklaşık 3 saat süren muayenesinin ardından binanın başka bir kapısından çıkarılarak yoğun güvenlik önlemi altında araca bindirilip cezaevine götürüldü.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde, daha önce çağrılmasına rağmen ifade vermeye gitmediği gerekçesiyle 4 Kasım'da gözaltına alınmıştı. Demirtaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Edirne F Tipi Cezaevine konulmuştu.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı