Hayvanlar yalnız dönünce, çoban arazide ölü bulundu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 53 yaşındaki çoban, hayvan otlatmaya gittiği arazide ölü bulundu.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 53 yaşındaki çoban, hayvan otlatmaya gittiği arazide ölü bulundu.

Olay, ilçeye bağlı kırsal Köşk Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mahallede çobanlık yapan Durmuş Kıllı (53), erken saatlerde hayvanları otlatmak için araziye gitti. Bir süre sonra hayvanları, yanlarında çoban olmadan geri döndüğünü gören mahalle sakinleri Kıllı'yı aramaya çıktı. Kıllı'nın hayvanları otlattığı Çalpınar mevkiine giden mahalle sakinleri, talihsiz adamı yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Kıllı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kıllı'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kati ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla adli tıp kurumuna gönderildi.

Yaklaşık 4 ay önce Nurhak ilçesinden çobanlık yapmak için mahalleye geldiği öğrenilen Durmuş Kıllı'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Otomobil içinde kanlı veda: Kadın öldü, şüpheli ağır yaralı
Sahte hocanın maskesi düştü: Büyü bozma yalanıyla vurgun
Vurgunun Adresi Meslek Lisesi: Sahte Öğrenciyle 52 Milyonluk Tezgah!
Kavga sonrası ortadan kayboldu, 8 aydır sır oldu
FABRİKA SERVİSİ TIRLA ÇARPIŞTI