Hayata döndürmeye çabalar yetmedi

Konya'da önündeki motosiklete çarpmamak için kaldırıma çarpıp, bina ile duvar arasında kalan genç, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kaza, gece saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu Beyşehir Çevre Yolu üzerinde meydana geldi.

Tıp Fakültesi istikametine seyreden Hasan Hüseyin Arıeken (21) idaresindeki 42 AS 715 plakalı kamyonet, sürücünün önüne çıkan motosikletliye çarpmamak için fren yapması sonucu kontrolden çıkarak önce kaldırıma çıktı, ardından ağaca ve bir bina ile bahçe duvarına çarparak durdu. Kazada araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri seferber oldu.

 

Yarım saatten fazla araçta sıkışan ve yaşam belirtisi bulunmayan sürücüyü kurtaran itfaiye ekipleri, genci ambulansa taşıdı. Ambulansta sağlık ekipleri defalarca kalp masajı yaparak genç sürücüyü hayata döndürmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen genç sürücü hayatını kaybetti.

 

Görgü tanıklarından bir kişi, kazanın motosiklete çarpmamak için kamyonet sürücüsünün ani direksiyon hareketi yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Hasan Hüseyin Arıeken'in cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?