Hayat Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek

Şirket, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında karantina hastanelerinde kullanılmak üzere yaptığı 10 tır hijyenik ürün yardımında da bulundu

İSTANBUL (AA) - Hayat Holding, Milli Dayanışma Kampanyası'na 7 milyon liralık destek sağlayacak.

Hayat Holding'ten yapılan açıklamda, şirketin, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında karantina hastanelerinde kullanılmak üzere 10 tır hijyenik ürün yardımıyla başladığı desteğini, Milli Dayanışma Kampanyası'na yaptığı 7 milyon liralık katkıyla sürdürdüğü bildirildi.

Açıklamada, holdingin, salgınla mücadelenin ilk günlerinde kamu hastanelerinin hijyen ve temizlik ihtiyacını karşılamak için Sağlık Bakanlığı'na 5 tırı çamaşır suyu, 5 tırı ise tuvalet kağıdı, kağıt havlu, peçete, kutu ve cep mendil olmak üzere toplamda 10 tır hijyenik ürün yardımında bulunduğu aktarıldı.

Ekonomi Haberleri

RAFLA TARLANIN ARASI AÇILDI
Baklavanın yüzüne bakan yok! Yeni trend tulumba
Borsa İstanbul Kapanacak mı?
2.0 Dizel Motoruyla Maxus Türkiye’ye Özel Ucuz Pick-Up ile Geliyor
BUNU YAPMAYAN MÜLK SAHİBİ KALMASIN