Havran’da depremzede aileleri ziyaret ettiler

Balıkesir'in Havran ilçesinde Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy depremzede ailelileri ziyaret ettiler.

Balıkesir'in Havran ilçesinde Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy depremzede ailelileri ziyaret ettiler.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Dayı ve Kadın Kolları Başkanı Kamile Vardar ile birlikte İlçede misafir edilen depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey "Asrın Afetinden sonra Havran ilçemize gelen misafirlerimizi İlçe Belediye Başkanımız Emin Ersoy, İlçe Başkanımız Ahmet Dayı ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret ederek, taleplerini dinledik."dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aksaray’ın şehidi var! Pençe Kilit'ten...
ADİSYON DEĞİL, SERVET
İSRAİL ANKARA'YA GELECEK Mİ?
Keles’te Süt Krizi: Analiz Sonuçları Gerçeği Ortaya Çıkardı
Türkiye'den İsrail'e "Uluslararası Hukuk" Uyarısı