Havaya ateş açan maganda tutuklandı

Giresun'da dün akşam havaya ateş açan ve kurşunlarının İl Emniyet Müdürlüğü binası ile emniyet lojmanına isabet alan şahıs yakalandı.

Giresun'da dün akşam havaya ateş açan ve kurşunlarının İl Emniyet Müdürlüğü binası ile emniyet lojmanına isabet alan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Giresun İl Emniyet Müdürlüğü binasına yakın bir yerden araçtan havaya 5 el ateş açıldı. Açılan ateş sonucu kurşunlardan ikisi İstihbarat Şube duvarına, lojmana ise bir mermi isabet aldı.

Polisin MOBESE kameralarını incelemesi sonucu ateş açan şahsın B.A olduğu tespit edildi. Şehirde yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan B.A ifadesinin alınması sonrası adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardandan hakim karşısına çıkartılan şüpheli, "korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme" ve "silahlı tehdit" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan şüphelinin birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Altınoluk'un acı günü: Zehra Sert, Bursa’daki Kazada Hayatını Kaybetti
Karaman’da aranan 41 şahıstan 6’sı tutuklandı
CHP’de Siyaset Değil, Asayiş Konuşuluyor: Gündem Yine Karıştı!
Karayolunda Dörtnala Yarış! Bir Anda Hipodroma Döndü
Niğde'de İnşaatta Göçük Değil İhmal Korkuttu: 2,5 Metreden Düşen İşçi Hastaneye Kaldırıldı