Havalar soğudu çay bahçeleri boş kaldı

Eskişehir'de yaklaşık bir haftadır etkisini sürdüren soğuk havalar çay bahçelerini etkiledi.

Eskişehir'de yaklaşık bir haftadır etkisini sürdüren soğuk havalar çay bahçelerini etkiledi. Soğuk havanın etkisini yaşayan kentte çay bahçeleri boş kaldı.

Vatandaşlar soğuk hava nedeniyle çay bahçelerini tercih etmezken Eskişehir'in en işlek caddelerinden olan Hamamyolu caddesinde bulunan çay bahçelerinde yer alan masaların gün içinde boş kaldığı görüldü. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün açıklamasına göre Eskişehir'de soğuk havaların etkisini cuma gününe kadar sürdürmesi beklenirken vatandaşlara ani sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?
SANAYİ SİTESİNDE DEV ÇATLAKLAR