Havaalanı kavşağında feci kaza! 'Kirpi'nin çarptığı 2 araçta 2 ölü 5 yaralı

Hatay'da jandarmaya ait 'Kirpi' havaalanı yolundan çıkarak kavşaktan dönmek isteyen 2 araca çarptı. İki araç da yol kenarına savrulurken kazada biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı

Hatay havaalanı kavşağında meydana gelen feci kazada biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Antakya istikametinden İskenderun istikametine giden jandarmaya ait "Kirpi" havaalanı yolundan çıkarak kavşaktan dönmek isteyen 31 AF 594 plakalı hafif ticari araca ve 31 KS 318 plakalı araca çarptı.

Çarpmanın etkisi ile 2 araçta yolun kenarına savruldu. Olayın gören çevredekiler hemen ambulans ve polis ekiplerine bilgi verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif ticari araçta bulunan Duru Türk'ün (9) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlerken, 6 kişi MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Altan Türk de kaldırıldığı MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralı 5 kişinin ise tedavileri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu