Hatayspor'da transfer çalışmaları

- TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor, iç transferde kaleci Akın Alkan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı


HATAY (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor, iç transferde kaleci Akın Alkan ile anlaşmaya vardı.

Hatay Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, takımın 1. Lig'e yükselmesinde pay sahibi olduğu belirtilen Akın Alkan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Takımda yeni başarılara yelken açmak istediğini vurgulayan 28 yaşındaki file bekçisi Akın, başarılı bir sezon geçirdiklerini ve 1. Lig'de de bu başarıyı devam ettirmek istediklerini söyledi.

Hatayspor Kulübü Başkanı Mehmet Maden de yeni sezonda güçlü ve iddialı bir kadro oluşturacaklarını, bu kadronun bir parçası olan kaleci Akın ile sözleşme uzattıklarını belirtti.

AA

Spor Haberleri

A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI