Hatay'dan üzücü haber! Görev başında kalp krizi geçiren asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, İskenderun'da görevi esnasında rahatsızlanan sözleşmeli er Volkan Soy kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, İskenderun'da görevi esnasında rahatsızlanan askerin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Hatay İskenderun'daki Deniz Üs Komutanlığımızda 14 Ekim 2020 tarihinde bir silah arkadaşımız görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit olan sözleşmeli Deniz Er Volkan Soy'un ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu