Hatay'dan kaçırılıyordu: 2000 Yıllık

Hatay'ın Rehanlı ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda Bizans dönemine ait haç figürü ve 2 bin 410 adet sikke ele geçirildi.

Hatay'da kaçakçılık operasyonu

Hatay'da polis ekipleri kaçakçılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Reyhanlı ilçesinde polis ekiplerince bir ikamette yapılan aramada 2 bin 410 adet Roma Helenistik ve Abbasi döneminden olduğu değerlendirilen sikke ve 1 adet Bizans dönemine ait olduğu düşünülen haç figürü ele geçirildi.

Konuyla ilgili R.A.F. isimli şahsa 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

90 MİLYONLUK TOKİ VURGUNU
Ankara’da cezaevinden firar eden hükümlü yakalandı
FARKLI YERLERDE TOPRAĞA VERİLDİLER
Kopan parmağını buz torbasıyla taşıdılar
Köpeği kurtardı, 17 yaşındaki Mehmet Can hayatını kaybetti