Hatay’dan bir güzel haber daha: 28 saat sonra 2 kişi daha enkazdan sağ olarak kurtarıldı

10 ili vuran Kahramanmaraş depremi, Hatay'da da büyük yıkıma neden oldu.

10 ili vuran Kahramanmaraş depremi, Hatay'da da büyük yıkıma neden oldu. Tüm şehirde yıkılan binalarda arama çalışmaları sürerken, 28 saat sonra 2 kişi daha enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

Kahramanmaraş'taki depremler 10 ili etkiledi. Depremden etkilenen iller arasında yerini alan Hatay'da çok sayıda bina yerle bir oldu. Özellikle şehir merkezinde birçok bina yıkıldı, onlarca insan enkaz altında kaldı. Ekipler, dün depreminin ardından başlattıkları arama çalışmalarına aralıksız devam etti. Bu sabah bir binadan 2 çocuğu sağ olarak çıkartan ekipler, başka bir binadan da 2 kişiye ulaştı. O 2 kişi de enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Enkazdan çıkarılanların yakınları sevinç yaşarken, hafif yaraları bulunan vatandaşlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı