Hatay'daki cinayet

İskenderun ilçesinde bir kişinin başından vurularak öldürümesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

HATAY (AA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde işlenen cinayetle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı,biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Denizciler Mahallesi'nde İsmet Genç'in başından vurularak öldürülmüş bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.K.S, O.G, G.T. ve M.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K.S, O.G, ve G.T. tutuklandı, M.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dün Denizciler Mahallesi'nde İsmet Genç başından vurularak öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı