Hatay’daki 4.7 büyüklüğünde deprem anları kameralara yansıdı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem hem güvenlik kameralarına hem de bir çocuğun telefonla çektiği görüntüye yansıdı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem hem güvenlik kameralarına hem de bir çocuğun telefonla çektiği görüntüye yansıdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 11.36'da Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.88 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Hatay genelinde ve Adana ile Osmaniye'nin de bazı ilçelerinden hissedildiği bildirildi.

Deprem anları Erzin, Kırıkhan ve Payas ilçelerinde güvenlik kameralarına da yansıdı. Erzin'deki kasapta deprem anında hem çalışanların hem de müşterilerin kaçışma anı görüntülerde yer aldı. Kırıkhan ilçesinde de bir kuruma ait güvenlik kamerasına sarsıntının şiddetini gösteren görüntüler yansıdı. Payas'da da dışarda oturan iki şahsın kaçışması yer aldı.

Öte yandan, Dörtyol ilçesinde de cep telefonu ile müzik dinleyip kayıt yapan Medya Demir de deprem anlarını kaydederek, ailesini uyarıp mutfaktan çıkarttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı