Hatay'da yıkım işlemleri hala sürüyor

Hatay'da depremde hasar alan 6 katlı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bir blokunun yıkılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ağır hasar almıştı. 2017 yılında hizmete açılan Hatay Eğitim Araştırma Hastanesinin geçtiğimiz günlerde yıkımına devam ediliyor.

Antakya ilçesi Uydukent Mahallesi'nde bulunan 6 katlı hastanenin bir bloku, iş makinesiyle kontrollü olarak yıkıldı. Binanın yıkılma anıysa kameralara yansıdı. Hastanenin bir blokunun yıkımı esnasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu